Kokkeriet, Kronprinsessegade 64, 1306 København K
www.kokkeriet.dk – 1 Michelin stjerne
Aftenens menu var vist sådan
3 appetizers, hvoraf den ene var torskechip med frysetørret hindbær og rødbede. Fantastisk flot og også velsmagende.
Vi fik også noget brødchip med noget creme inden i – desværre var vores tjener italiensk og talte dansk med tyk accent, hvorfor vi ikke forstod alt.
Kammuslinger med glaskål smagte også fantastisk !
Fantastisk flot servering af spansk kaviar.
gravad makrel, grøn tomat & dild
makrelfilet, dildolie & kål
Godt tænkt – smagte også godt
asparges & svampe
grillet, saft & rå
Asparges er en af mine ynglings grøntsager 🙂
æggeblomme, radisse & purløg
røget sild, boullion & rugbrødspuré
For mig aftenes højdepunkt. Sol over gudhjem. Smagte helt præcis sådan, men så jo bare fantastisk ud – FLOT !
vårkylling & hummer
rabarber, agurk & persille
Det var så den ret jeg syntes var kedeligst ! Ikke at der var noget galt, det spillede bare ikke !
3 x kalv, ærter, nye løg & brødkrumme
peberrod, ærter & skysauce
Igen en lækker ret – fortrød at jeg tidligere på aftenen var så sulten at jeg spiste for meget af deres lækre brød ! Viste jo godt at regningen skulle betales senere.
Så lige en mundrenser
rødbede, roser, vanille & lakrids
rødbederavioli, rødbedesorbet & crumble
røde beder taget op fra sylteglasset og lagt på desserttallerkenen
Sjov ret, men synes faktisk at sidste ret var bedre !
På en bund af knust chokolade var der marengs med jordbær smag. Lune marcipan kartofler og gulerødderne var…..?
Jeg havde en skøn aften og jeg giver dem gerne 4 ud af 5 kokkehuer !