På vores 20. års bryllupsdag i går, tog vi ud at spise på Restaurant Tinggården i Asserbo.
Det var rigtig lækkert mad, desværre glemte at fotograferer alle retterne 🙁 Undskyld !
Vi startede med en appetizer grillet vandmelon & ørredrogn med chili mayonnaise
Så fik vi
Super lækkert mad !
Rimmad Kammuslinger er en super simpel forret som alle kan lave.
Skær skiver af kammuslingerne på tværs – 3 til 4 skiver af hver. Drys let med salt. Lad dem trække i minimum en time. Sigt væden fra, og vend i god olivenolie, evt. med en smule citronsaft. Krydr med peber.
Daggammelt rugbrød skæres i ultra tynde skiver og ristes i ovnen ved ca. 180 grader i ca. 10 minutter.
Kan du ikke få fat i havesyre, kan du lave en ærte pure. Pynte med lidt friske ærter, agurkekugler, friske ærtestængler eller fuglegræs og et strejf ramsløg- eller persilleolie