Cornbread

Cornbread

Amerikansk cornbread med etole-smør af Andrew Hroza

4 PERS  LET  30 MIN  + 15 MIN
INGREDIENSER
  • 90 g  smeltet smør
  • 130 g  majsmel
  • 100 g  hvedemel
  • 15 g  sukker
  • 7,5 g  bagepulver
  • 2,5 g  natron
  • 3 g  salt
  • 2 stk.  æg
  • 360 ml  kærnemælk
  •  Smør, tilsat lidt citronskal
TILBEREDNING
  1. Forvarm ovnen på 220 grader.
  2. Mix det smeltede smør, æg og kærnemælk godt sammen i en skål.
  3. I en anden skål blandes de ”tørre” ingredienser sammen.
  4. Langsom blandes de to skåle med hinanden med et piskeris, indtil dejen er blød.
  5. Smør alle siderne i en kageform, så dejen ikke sætter sig fast.
  6. Bag dejen i 20 min, og lad den køle i 10 min., hvorefter brødet kan serveres.
  7. Servér brødet med smør, der er blevet tilført lidt citronskal, eller noget andet, efter dit eget ønske.
Dette indlæg blev udgivet i mad, opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar