Dinner by Heston Blumenthal i Mandarin Oriental Hotel
Vi har lige været på en forlænget weekend i London for at se NFL.
Helle havde bestilt bord på Dinner by Heston Blumenthal. I ved, ham englænderen der har hjulpet British Airways cateringfirma til at lave mad der også smager oppe i en flyver. Ham der har fået den engelske flåde (undervandsbåde) til at gå over til Sous vide mad, så de har mere plads i ubådene. Ham der har de fantastiske madprogrammer, hvor han laver mad der er anderledes end hvad det ser ud. I hans Dinner serverer han så mad fra 1300/1800 tallet med sit tvist.
Du kan klikke på foto og se dem i stor størrelse !
Vi endte med at gå ud til hotellet, en tur på ca. 5 km, så da vi ankom, satte vi os i baren for lige at ‘lande’.
Forventningerne er helt i top…!
Har fotograferet menukortet
Vi var rigtig heldige og få et bord med udsigt ud til parken 🙂
Og se så, hvem der sidder bagerst (faktisk er det forrest) i lokalet. Mr. Heston Blumenthal himself. Desværre kom han sammen med en dame, så jeg ville ikke spørge, om vi kunne få et foto, hvor vi stod sammen med ham 🙁
Nå men, vi startede begge med Meat Fruit
Det ser lækkert ud, ik ? Det tager seks dage at lave. Det er mandarin, kyllinge lever & foie gras parfait. Det smagte vidunderligt. Til forretten fik vi et glas sød hvidvin som passede helt perfekt.
Så fik Helle Angus fillet
og jeg fik Ribeye. Kødet var meget mørt og smagte fantastisk. Vi fik begge rødvin – Helle en kraftig og jeg en let – meget lækkert. Vinkyperen var rigtig god til at ramme vores ønsker !
Til dette fik vi bønner, gulerødder, ketchup lavet af svampe og chips (triple cooked)
Til dessert havde vi også valg to forskellige, så vi kunne dele.
Helle valgte Bohemian cake, chocolate, citrus & London summertime honey ice cream
og jeg valgte Tipsy cake with spit roast pineapple.
Den forsvandt som dug for solen.
Helles var også god, men ikke så god som Tipsy cake !
Så skulle man jo mene, at vi var godt mætte og det er i og for sig også rigtigt, men der var lige én ting mere vi måtte prøve ! Vanilla parfait lavet ved bordet men en kopi af 1800 tals røremaskine. Serveret i et kræmmerhus med forskellige toppings. Helle valgte Is med fennikel, karamel og nødder topping
og jeg valgte pufsukker og æble
Så fik vi en kommen kiks til noget chokolade.
Alt i alt en super oplevelse med masser af god mad, lækre vine og god betjening. Her kommer vi gerne igen !