Helbagt knoldselleri

Helles opskrift på: Helbagt knoldselleri med citron/persille smør

img_5069

  • 1 stk knoldselleri
  • 1 stk citron
  • 50 g persille, hakket bredbladet persille
  • 1 stk rødløg
  • 50 g smør

Pak knoldselleri ind i stanniol og bag på 170 grader i 2 timer.

Hak løget meget fint.

Smørret varmes i en lille gryde til det bruser op. Kom løgene direkte ned i den varme smør og lad smørret bruse af. Smag til med salt, citronsaft og citronskal.

Når knoldsellerien er færdig , del den i to på langs og løsgør midten med en ske.  Fjern det knoldselleri som sidder i toppen og bland det med resten af sellerien.  Den lune smørsauce hældes ned i sellerien og vendes rundt sammen med den hakkede persille.

Serveres hel i egen skræl.

Dette indlæg blev udgivet i opskrifter og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar