Kartoffelsalat

Lige en hurtig kartoffelsalat.

Kog det antal små kartofler i normalt spiser og lad dem køle af.

I mellemtiden skær du tomater og agurk i mundrette stykker.

Skyl noget blandet salat.

Skær et stykke feta ost i mundrette størrelser – ikke for små

Tag en passende skål og bland alt sammen. Bland derefter oliven olies og æbleeddike i forholdet 1 spsk oliven olie til 1 tsk æbleeddike – ikke for meget og heller ikke for lidt. Vend det i salaten sammen med oregano og friskkværnet peber.

Meget simpelt og meget lækkert !

Kødet købte vi i går hos Torpegård slagterbutik i Skævinge og det var både mørt og meget velsmagende – ikke sidste gang vi handler der !

kartoffelsalat

kartoffelsalat med grillet amerikansk oksfilet 

 

kartoffelsalat

kartoffelsalat med grillet Rib-Eye

Dette indlæg blev udgivet i opskrifter og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar