nyrøget makrel

Hvor heldig kan man lige være.

Vores søde nabo forærede os en nyrøget makrel.

hmmmmm, what to do.

blandede:

  • 1/3 mayonaise
  • 2/3 creme fraise
  • 2 håndfulde frisk klippet purløg
  • 1 håndfuld frisk klippet persille
  • 2 spsk kapers
  • 1 lille rødløg i fine tern
  • limesaft
  • salt og peber

Makrellen blev omhyggeligt plukket i ikke alt for fine stykker.

Der må altså IKKE være nogen ben i, det er bare en killer !

Makrellen blev vendt i dressingen og blev serveret på en bund af frisk salat med cherry tomater, som havde fået lidt citronolie.

Serveret med frisk foccasia lige fra grillen.

MMMM det var lækkert, fik desværre ikke taget noget foto, med da vi kun fik det som forret, skal jeg tage et foto i morgen 😉

Røget Makrel på en anden måde

Røget Makrel på en anden måde

 

Røget Makrel på en anden måde

Det må jo godt se lidt lækkert ud

 

Røget Makrel på en anden måde

Røget Makrel på en anden måde med hjemmebagt foccasia

Dette indlæg blev udgivet i opskrifter og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar