Så, nu tror jeg at jeg har den helt rigtige opskrift til Spaghetti Carbonara.
Fotoet er taget bagefter af resterne – skal tage et foto næste gang, hvor det er helt frisk lavet !
2 personer:
spaghetti til to personer, kogte så den er aldente – normalt mellem 9-12 min. Hvis du fisker en spaghetti op fra det varme vand og skyller og bider den over, skal der ikke være farveforskel i tværsnittet !
I mens den koger, laver du lige dette:
Bland i en skål:
- 2,5 dl piskefløde
- 100 gr friskrevet parmesan
- 2 æg
- salt og peber
Steg bacon i tern på en pande – helst fra et helt stykke. Ca. 250 gr. eller hvad du nu mener, at I kan spise.
Når baconen er halv færdig tilsættes et mellemstort løg i tern.
Når løgene er klare tilsættes en skvat hvidvin.
Når det er kogt ind, fjernes panden fra varmen.
Så, er pastaen færdig. Baconen med løg har stået og samlet sig.
Hæld vandet fra pastaen – ikke noget med at skylle den !
Tilbage i gryden. Bacon og løg hældes over og det samme gør du med piskefløden/osten (carbonada sovsen).
Vend den så rundt i pastaen og du vil se at det begynder at blive tykt. Serverer nu med lidt hakket persille over
Bon appetit