Stegt spidskål med brunet smør

Stegt spidskål med brunet smør

Stegt spidskål med brunet smør

INGREDIENSER

  • 1 bdt.dild
  • 1 stk. rødløg
  • 125 g smør
  • 2 spsk. kapers
  • 4 tsk. salt
  • 0.5 stk. spidskål
  • 2 spsk. olie
  • 600 g Små kartofler
  • 1 bdt. persille
  • 1 stk. Økologisk citron
  • 0.5 tsk. peber

TILBEREDNING

  1. Kog kartoflerne i vand med 2 tsk. salt i cirka 20 minutter. Hæld vandet fra, og knus dem groft med et piskeris.
  2. Hak dild og rødløg fint.
  3. Smelt smørret i en gryde ved middel varme. Rør rundt undervejs. Smørret skal bruse op. Tag gryden af varmen efter cirka 5 minutter, når smørret er gyldent og dufter af karamel.
  4. Kom dild, rødløg, kapers og 1 tsk. salt i det brunede smør.
  5. Del spidskålen i kvarte. Steg den i olie på en varm pande i 4 minutter. 
  6. Bag spidskålen færdig i ovnen ved 150 grader i 5 minutter.
  7. Hak persillen. Riv citronskallen.
  8. Kom persille, citronskal, 1 tsk. salt, peber og saft fra en halv citron i gryden med kartofler. Smag til.
Dette indlæg blev udgivet i opskrifter og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar