Så var der Copenhagen Dining i sidste uge (vinterferien).
Vi havde købt mad billetter til tre restauranter.
Mandag var vi På Grønbeck & Churchill.
Her var menuen:
Blomkål som ” luftig & cremet ” suppe
Stykke af Vesterhavstorsk ” nænsomt tilberedt ” i mild karry & vanilje
Endive dampet i rosmarinhonning & bagte citroner
Lyst fjerkræ med karamelliseret smørsauce, tørrede bælgfrugter & bitre februar salater
Pære & yoghurt som marmoreret iscreme
Tyk fløde sat med hvid chokolade, krydret med lakridsrod & grønne anisfrø
Maden smagte fint nok, der var bare ikke NOK. Vi var sultne da vi forlod restauranten. Det er sgu ikke godt nok Grønbeck og Churchill !
Onsdag var vi så på besøg hos Erwin Lauterback på Lumskebugten.
Her stod menuen på:
Torskefamilien fra hoved til hale med vinter tilbehør
Let spicy glaseret revelsben, kål og løgurter med østerlandsk marinade
Clafoutis med cacaosorbet
Rigtig god mad. Ikke for lidt og heller ikke for meget – lige tilpas – Tak for mad Erwin !
Lørdag, finalen og MS Amerika, som skulle være det ‘nye’ køkken efter ny nordisk mad
Menuen stod her på:
Chilled Mussels / blackened cucumber / coriander and oyster tartar sauce
Beef / Carrot / Bone Marrow
Chocolate bar / almonds / apple / cider caramel
LÆKKERT, LÆKKERT & LÆKKERT !!
Retterne var heller ikke alt for store, men der var masser af godt brød !