Kiin Kiin

stemning i loungen

I sidste uge var vi sammen med et vennepar på Kiin Kiin for at fejre hans fødselsdag. Jeg har gået en uge og ladet indtrykkene bundfælde sig, for at være sikker på det, jeg nu skriver.

stemning i loungen

Vi fik en fin modtagelse og blev sat i loungen. Duften og møblerne er helt anderledes og man kan godt hensætte sig til et andet sted. Nu har jeg aldrig været i Asien, så jeg ved ikke om det er det jeg får fornemmelsen af at være, men hyggeligt, var min umiddelbare fornemmelse.

Efter en tur på toilettet, fik jeg indtryk af, at restauranten er godt slidt !

Tilbage i loungen begyndte serveringen.

Menu

Menuen

Aperitif’en

Soja marengs med cashew – Lotus rødder med limeblade – crackers -Ming kam sprød wonton – tun & citrongræsMiso flan – Satay – Mo bing – chiang mai pølse

Soja marengs med cashew - lotus rødder med limeblade

Crackers - Ming kam sprød wonton - tun & citrongræs

IMG_7766

IMG_7767

IMG_7780

IMG_7782

IMG_7783

IMG_7786

IMG_7788

IMG_7789

[jwplayer mediaid=”2499″]

IMG_7791

 

Så blev vi bedt om at tage plads oppe i restauranten på 1ste sal, hvor vi fik serveret:

Vi valgte lidt forskelligt at drikke – en saftmenu, 3 gode glas vin (troede at det ville være nogle af de samme vine som på menuen, men det var det ikke. Kan være at de 3 gode vine passede bedre end dem på vinmenuen ! ) og 2 x  øl.

Det var så lige inden selve suppen kom i ;)

Det var så lige inden selve suppen kom i 😉 – så, suppe på galangal

Rejer

Rejer – Rejse i forskellig teksturer  Grüner Veltliner Heidler Kamptal, Østrig / Æblejuice

Grüner Veltliner Heidler Kamptal, Østrig / Æblejuice

Kammuslinger med tamarin & citrongræs

Kammuslinger med tamarin & citrongræs

Alt spises ;)

Alt spises 😉

Champagne Deutz / kold Jasmin te

Salat

Salat med granatæble & spice marinade

[jwplayer mediaid=”2498″]

Riesling Peter Lauer Mosel, Tyskland / Ingefær limonade

Rød karry med hummer & litchee

Rød karry med hummer & litchee

IMG_2568

Gewürztraminer Zind Humbrecht, Alsace / Iset te med mynte

Tom ka kokos suppe med vagtel & porre

Tom ka kokos suppe med vagtel & porre

Tom ka kokos suppe med vagtel & porre

Tom ka kokos suppe med vagtel & porre

Pinot Noir Fess Parker / Drue juice til hovedretten ovenfor

Var vist ikke lige den der stod på kortet !

Gris braisseret i 5 spice med svampe

Gris braisseret i 5 spice med svampe

Mencia / Bio-cola

Duften af Koh Samui

Duften af Koh Samui

Petit Manseng Juracon / Hyldeblomst

Petit Manseng Juracon / Hyldeblomst

Banankage med saltet kokos is

Banankage med saltet kokos is

Lustau sherry Solera / Blommesaft

Det var heller ikke den der stod på kortet

Så blev vi bedt om igen at gå nedenunder i loungen, hvor vi ville få serveret kaffe og lækkerier.

Lækkerierne bestod af: Druer overtrukket med hvid chokolade – cashew jasmin tærte – mørk chokolade med salt & sechuan peber – peanuts & karamel – Kumquat paté five spice kage – earl grey panna cotta.

Rigtig mange retter, som I kan se. Mange forskellige og spændende smage – nogle bedre end andre. Der var lige retten med vagtler, hvor to portioner var meget rå, ellers synes jeg at det var meget lækker mad vi fik.

Nu er Kiin Kiin er et-stjernet Michelinrestaurant og der var lige nogle svipsere undervejs. Tjeneren vi havde i restauranten var næsten umulig at forstå og da jeg spurgte interesseret ind til en krydderurt han nævnte, var svaret bare “krydderurt”. Ærgerligt, for det kunne havde været lærerigt med lidt flere informationer.

Flere gange rakte han ind over min hustru for at skænke vand i mit glas  eller stille mad foran mig. Det gør man altså ikke på en Michelinrestaurant !

Nede i loungen, var personalet rigtig søde, friske og snaksalige – rigtig hyggeligt !

Men jeg gik ikke hjem med den følelse, at her ville jeg rigtig gerne komme igen.  Jeg synes, at der manglede værtskab også selvom om Henrik Yde Andersen ganske kort var nede ved vores bord med en dåse med elefanter i hvid chokolade til Steff, fordi det var hans fødselsdag. Restauranten er godt slidt. Vores stole var vakkelvorne.

hvide chokolade elefanter til Steff

hvide chokolade elefanter til Steff

Derfor bliver det kun 4 ud af 5 kokkehuer til Kiin Kiin !

10
10
Dette indlæg blev udgivet i restaurationer og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar