I går kom turen, i Dining Week 2015, så til LêLê, Vesterbrogade 40, 1620 København V.
Lige lidt om LêLê inden vi går til bords:
LêLês køkken er autentisk vietnamesisk, der svinger med moderne, internationale tendenser.
Uanset om man er til sødt, salt, surt, stærkt, sprødt eller blødt, er der rigeligt med smagfulde retter at vælge imellem.
Restauranten er hjertet i LêLê, der også omfatter LêLê Street Kitchen & Take Away. Det er fra restaurant LêLê al inspiration og kulinarisk udvikling kommer fra, og hvor nye og underfundige retter hele tiden bliver udviklet af chefkok Vincent Chaisy – der har Michelin baggrund – og medejer Anh Lê.
Vi kom lidt før vores bordreservation, men der var helt styr på alt. Overtøjet blev afleveret og vi fik med det samme Bord 4 🙂
Vores tjener var både kompetent, sød og venlig !
Menuen stod på:
Rigtig lækker ret. Nytænkt ! Dung Lê, kom hen til vores bord og snakkede og forklarede, hvordan de havde lavet de grønne ris. Det er sticky rice, som først er blevet stegt, så kogt og så igen ristet. Det der gør puf-risene grønne, er mynte (hvis jeg husker rigtig).
Det smagte rigtig godt, men der var bare for lidt 🙁 Vi var nødt til at spise en ostemad da vi kom hjem !
Super lækker dessert, som jeg skal se om jeg kan finde en opskrift på ude på Internettet !
Hvis man ser bort fra at vi kort tid efter var sultne igen, så er dommen: 4 ud af 5 kokkehuer. Jeg glæder mig til at komme tilbage og smage en menu til fuld pris, hvor jeg også bliver mæt !