Kender I dét, at man er i tvivl, om man bare skal holde det hemmeligt, så det ikke bliver overrendt og ødelagt, eller om man skal dele det med andre, så de også får lov at få den oplevelse ?
Nu får I så alligevel lige et rigtig godt tip; Restaurant Wilhelm ved Ordrupgaard – Vilvordevej 110, 2920 Charlottenlund ! Kør ind gennem porten og til venstre ligger P-Pladser – Restaurant Wilhelm ligger lige overfor, inde i skoven 🙂
Lyder det ikke allerede helt fantastiskt ?
På en fredag aften var vi heldige, at der kun var to andre borde optaget da vi kom og yderligere to efter vi kom, så der var rigtig dejligt stille og roligt i restauranten.
Vi startede med at få to appetizere; kyllingelever på brød lavet af manitoba hvedemel som først var kogt og derefter bagt. Revet, ristet manitobabrød på toppen.
Bagefter fik vi ristet kyllingeskind med en estragonemulsion, martsviol, grønne asparges snitter og guldstjerne.
Forretten var stenbiderrogn på en bund af mandelcreme, ramsløgsauce med karse, tallerkensmækker, dertil et glas Kies Grüner Veltliner.
Hjemmebagte små brød med smør.
Hovedretterne blev én af hver; Helle fik ravioli med ricotta & svampe, Fontina fonduta sauce, radicchio og morkelstøv, som hun var svær tilfreds med 🙂
Jeg fik vagtel på tre forskellige måder; rosastegte bryster, confiterede lår og en kålrulle med confiteret vagtel, ristede knoldsellerirødder og knoldselleripure, kastanier og portvinssauce.
Til dessert fik vi begge; hvid chokoladecreme med æblesorbet, bergamotte, urter og sprød rug.
Den svenske køkkenchef Kristofer Josefsson havde virkelig lavet noget super lækkert mad og danske restaurantchef Niels Henriksen rundede det hele af med en super professionel og sød service !
3 retter for 350,-, gratis vand og gratis parkering – “What’s not to like ?”
Vi kommer garanteret igen !